Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανονικά ο Σπανούλης, «σφίξιμο» ο Ριντ

Κανονικά ο Σπανούλης, «σφίξιμο» ο Ριντ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 15:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν ήταν απόλυτα ευχάριστα τα νέα για τον Κεστούτις Κεμζούρα στην προπόνηση της Τρίτης (17/12) και γι αυτό γιατί, αφενός είδε τον Βασίλη Σπανούλη να προπονείται κανονικά δίχως προβλήματα, αφετέρου ο Ριντ ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το πρόγραμμα προπόνησης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε στον δεξί του προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ και έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεσή του προπονητή του,

Το ιατρικό δελτίο όμως δεν άδειασε, καθώς ο Γουίλι Ριντ ένιωσε σφίξιμο στη μέση του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια (για θεραπεία) πριν αυτό ολοκληρωθεί. Θα τον δουν και αύριο, θα επανεξετάσουν την κατάστασή του και θα φανεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα απέναντι στην Κίμκι.

Διαβάστε επίσης

Δεν παίζει ο Τίμα με Ολυμπιακό

Δεν παίζει ο Τίμα με Ολυμπιακό

Ο Λιθουανός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φυσική του κατάσταση και έτσι θα μείνει εκτός του ματς με τον Θρύλο.

 Μια βραδιά με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού (pics)

Μια βραδιά με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού (pics)

Μια αμιγώς μπασκετική παρέα, αποτελούμενη από το Δ.Σ. των Παλαίμαχων μπασκετμπολιστών του Ολυμπιακού και αθλητικούς συντάκτες, έσμιξε στη Γλυφάδα, το βράδυ της Δευτέρας (16/12), με κύριο θέμα κουβέντας, το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού και οι δράσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.