Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 10:39

Ιδιαίτερη και από μία άλλη άποψη, θα είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετατρέπει το ματς σε μία ευχάριστη, γιορτινή συγκυρία και καλεί όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο γήπεδο!

Αναλυτικά:

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο ΣΕΦ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει εναρμονιστεί απόλυτα με το γιορτινό κλίμα των ημερών, για αυτό και στην σημερινή (18/12, 21.00) με την Κίμκι ετοίμασε μια σειρά από χάπενινγκ, κυρίως για τους μικρούς της φίλους!

Μία ώρα πριν το τζάμπολ θα «τρέχουν» -στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις κεντρικές Θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3- πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά! Face-painting, μπαλονο-κατασκευές, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, Stand παικτών για… άπειρα φωτογραφικά κλικ και πολλές ακόμη εκπλήξεις !

Και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν με τη ρωσική ομάδα, οι χορηγοί μας θα μοιράσουν πλούσια δώρα με τα GUNNER της Bwin και τους διαγωνισμούς της Τραπεζας Πειραιώς και της NIKE.

Όσον αφορά στους ενήλικες, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Bazaar που θα βρίσκονται στις Θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3 από τα εργαστήρια κεραμικής, μαγειρικής και κατασκευών από τους μαθητές Ειδικών Σχολείων , (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες», Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά και 2ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά Άνοιξης) όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των ταμείων τους!

Και τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ... Το OFFICIAL BC STORE θα έχει μια special προσφορά: με κάθε αγορά άνω των 30ευρώ δώρο μια συλλεκτική τράπουλα!

Σας περιμένουμε κοντά μας!

Διαβάστε επίσης