Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγήκε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη ζητιανιά, ο Σαββίδης δίνει λεφτά στη… Ροστόφ!

Βγήκε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη ζητιανιά, ο Σαββίδης δίνει λεφτά στη… Ροστόφ!
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 18:30

Συνέντευξη Τύπου όπου τόνισαν κατηγορηματικά, ή 350 χιλιάρικα ή διαλυόμαστε, έδωσαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που για μία ακόμη φορά φώναξαν πως η βάρκα βουλιάζει και έχουν άμεσα ανάγκη από λεφτά καθώς τα χρέη τους πνίγουν.

Το είπαν ξεκάθαρα, σε πρώτη φάση, θέλουν 350.000 ευρώ. Σε πρώτη φάση, γιατί μετά έρχονται άλλα 200-250 χιλιάρικα. Καίγονται για 350 χιλιάδες και ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του ο Γκιόργκι που δεν γνωρίζει τα άλλα τμήματα και έγινε ΠΑΟΚ προφανώς μόνο από το ποδόσφαιρο, είναι άφαντοι και δεν βοηθάνε την ομάδα του συλλόγου.

Το τμήμα μπάσκετ βουλιάζει, βαράει διάλυση και ο Σαββίδης έδωσε ξανά λεφτά στον Ροστόφ. Ο ευεργέτης ο μεγάλος έδωσε λεφτά ξανά στην Ροστόφ για να τη σώσει, την ίδια ώρα που το μπάσκετ διαλύεται. Γεια σου ευεργέτη. Δεν έχει φράγκα εκεί να πάρεις πίσω όπως φαίνεται…

Διαβάστε επίσης

Εκτός 12αδας ο Πάντερ, μέσα ο Ριντ...

Εκτός 12αδας ο Πάντερ, μέσα ο Ριντ...

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός από τον Κεστούτις Κεμζούρα για το ματς με την Κίμκι. Αντίθετα, αισθάνεται καλύτερα και βρίσκεται στη διάθεση του Λιθουανού ο Ριντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίμκι 109-98 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίμκι 109-98 (Τελικό)

Την ρωσική ομάδα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο πρώτο από τα δύο ματς της «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκας και θέλει να επιστρέψει στα θετικά για αυτόν αποτελέσματα. Live στις 21:00 στο gavros.gr/NS2.