Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πήρα γρήγορη απόφαση, ήξερα τι θα κάνει η Κίμκι!»

«Πήρα γρήγορη απόφαση, ήξερα τι θα κάνει η Κίμκι!»
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 23:55

Με τρομερό τρίποντο, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το Ολυμπιακός-Κίμκι 96-96 και έστειλε το ματς στην παράταση. Με τον Θρύλο να κερδίζει στη συνέχεια, με 109-98, για την 14η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Μετά το ματς, ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για αυτό το σουτ και δήλωσε:

«Δεν σκεφτόμουν κάτι στο τελευταίο σουτ, πήρα μια γρήγορη απόφαση. Ήξερα τι θα κάνει η άμυνά της Κίμκι. Σε κάποια ματς παίζουμε καλά, σε κάποια άλλα όχι. Δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα. Νικήσαμε, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά»

Κεμζούρα: «Τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά»

Για την αυταπάρνηση των παικτών του, τα μεγάλα τρίποντα και τις άμυνες που εστίασαν στον Σβεντ, αλλά και τον Μπόλντγουιν μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κίμκι.

Πώς τους «γλεντάς» έτσι ρε Σπανούλη; (videos)

Πώς τους «γλεντάς» έτσι ρε Σπανούλη; (videos)

Μαγική εμφάνιση από τον αρχηγό του Θρύλου, με 18 πόντους και 10 ασίστ, και τεράστιο τρίποντο ισοφάρισης στο τέλος, οδηγώντας το ματς στην παράταση. Έπιασε τον Τεόντοσιτς στα τρίποντα. Μόλις 16 πόντους από το να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Δεν «πεθαίνει» ο Θρύλος ρε…

Δεν «πεθαίνει» ο Θρύλος ρε…

Ανατροπή η Κίμκι από το -12; Ανατροπή και ο Ολυμπιακός από το -9. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τους Ρώσους στην παράταση (96-96 κ.α.) με 109-98 και πήραν με τον κόσμο τους την 6η τους νίκη. Από αχίλλειο πτέρνα σε… δύναμη πυρρός τα τρίποντα στο τέλος.