Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μιλήσαμε στο τέλος, είχα πίστη μέσα μου!»

«Μιλήσαμε στο τέλος, είχα πίστη μέσα μου!»
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 00:05

Μεγάλη νίκη (109-98) επί της Κίμκι πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι σε μεγάλη βραδιά, με 26 πόντους και επτά ριμπάουντ!

Μετά το ματς, ο υπαρχηγός του Θρύλου δήλωσε αρχικά:

«Είναι πολύ σημαντικό, ότι δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος! Παίξαμε κάποιες κακές άμυνες, η Κίμκι έβαλε πολλά τρίποντα. Εμείς, όμως, μιλήσαμε στο τέλος, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε η πίστη μέσα μου, ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Συμβόλαιο με τη νίκη δεν υπογράφει κανείς, αλλά πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους! Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε, αλλά σήμερα ήταν ένας τελικός... Ακολουθεί ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με τον Ερυθρό Αστέρα)».

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά»

Κεμζούρα: «Τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά»

Για την αυταπάρνηση των παικτών του, τα μεγάλα τρίποντα και τις άμυνες που εστίασαν στον Σβεντ, αλλά και τον Μπόλντγουιν μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κίμκι.

Πώς τους «γλεντάς» έτσι ρε Σπανούλη; (videos)

Πώς τους «γλεντάς» έτσι ρε Σπανούλη; (videos)

Μαγική εμφάνιση από τον αρχηγό του Θρύλου, με 18 πόντους και 10 ασίστ, και τεράστιο τρίποντο ισοφάρισης στο τέλος, οδηγώντας το ματς στην παράταση. Έπιασε τον Τεόντοσιτς στα τρίποντα. Μόλις 16 πόντους από το να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.