Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αλμπισί ξέρανε τον Ομπράντοβιτς (videos)

Ο Αλμπισί ξέρανε τον Ομπράντοβιτς (videos)
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 21:52

Απίθανο φινάλε στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε να γνωρίζει και πάλι την ήττα. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν ο «δήμιος» της αυτή τη φορά, καθώς επικράτησε με 84-81 με τον Αλμπισί να ευστοχεί από τη γωνία στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς υποχώρησε στο 5-10 ενώ η νεοφώτιστη βρίσκεται στο 4-11.

Η Ζενίτ με επιμέρους 16-22 πέρασε μπροστά στο 30΄, είχε βραχεία κεφαλή στο σκορ, αλλά ο Σλούκας ισοφάρισε με τρίποντο σε 81-81. Ο Γάλλος (12 πόντους) όμως ευστόχησε στο 4ο τρίποντο (είχε 4/6) και χάρισε σπουδαίο διπλό στην ομάδα του.

Πρώτος σκόρερ για τη Ζενίτ ήταν ο Πονίτκα με 16 πόντους, 12 είχε ο Αγιόν και 11 ο Βορόνοφ. Για τη Φενέρ ο Λοβέρν είχε 18, ο Κάλινιτς 16 και ο Σλούκας 13 με 6 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

ΠΣΑΤ: Στον Αθλ. Εισαγγελέα για τις στοχοποιήσεις δημοσιογράφων

ΠΣΑΤ: Στον Αθλ. Εισαγγελέα για τις στοχοποιήσεις δημοσιογράφων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοίνωσε πως έχουν προγραμματιστεί συντονισμένες ενέργειες για τις πρόσφατες στοχοποιήσεις δημοσιογράφων και θα απευθυνθεί στον Αθλητικό Εισαγγελέα αλλά και στις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές.

Βαθιά υπόκλιση στην αυτού Μοναδικότητα του!

Βαθιά υπόκλιση στην αυτού Μοναδικότητα του!

Δεκαέξι πόντοι χωρίζουν τον Βασίλη Σπανούλη από την μπασκετική αιωνιότητα! Δεκαέξι πόντοι γι αυτό που έμοιαζε απίθανο... Γιατί, έχει μεγάλη αξία και ποιανού το ρεκόρ καταρρίπτεις. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ένας “killer”, ένας γνήσιος σκόρερ, αλλά ήρθε η ώρα να παραδώσει την σκυτάλη στην αυτού μοναδικότητά του. Στον ΜΥΘΟ Βασίλη Σπανούλη!