Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψηλώνει», δίχως να έχει πετύχει τίποτα!

«Ψηλώνει», δίχως να έχει πετύχει τίποτα!
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 20:12
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση… Έτσι δεν λένε; Στον φετινό Ολυμπιακό έχει παρατηρηθεί τελευταία πως μετά από νίκες ή ακόμα και καλές εμφανίσεις… «ψηλώνει»! Σα να πηγαίνει με τουπέ μετά ή ακόμα-ακόμα, φαίνεται να κυριαρχεί μία κακή νοοτροπία, την οποία δεν είχε ακόμα και όταν ήταν back to back πρωταθλητής Ευρώπης.

Μετά τη Μαδρίτη- όπου φάνηκε καθαρά πως δεν το κτύπησαν δυνατά το παιχνίδι, σε μία λογική, «ότι κι αν κάνουμε θα χάσουμε, η Ρεάλ είναι», και την αποδοχή του Κεμζούρα πως «ίσως να μείναμε στο ότι μας ικανοποίησε ο τρόπος που μίλησε ο κόσμος για εμάς μετά το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Κάναμε τότε ένα καλό παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο αυτό μας καθησύχασε. Μάλλον πιστέψαμε πως έγινε η δουλειά μας, πως θα είναι εύκολο πλέον, πως γίναμε σπουδαία ομάδα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να εμφανιστούμε στο παρκέ», ήρθε το Βελιγράδι.

Άπαντες χάρηκαν την ανατροπή (στην ανατροπή) με την Κίμκι, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκε από τα επίπεδα έντασης, νεύρου, διάθεσης που έβγαλαν στην «Stark Arena», πως πίστεψαν και πάλι ότι έγιναν σπουδαία ομάδα και αρκεί να παίξουν στο ρελαντί για να κερδίσουν.

Συμφωνούμε, πως ο Κεμζούρα έκανε πολλά λάθη, χρεώνεται πολλά γι αυτή την ήττα, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπόλογοι για την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Στο 2ο δεκάλεπτο, από το πουθενά τους έκανε ένα 7-2 ο Ερυθρός Αστέρας, πολύ απλά γιατί αυτοί σταμάτησαν να παίζουν.

Μιλάμε για απαράδεκτη- το λιγότερο- συμπεριφορά, καθώς είναι η χειρότερη σεζόν μακράν στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, δεν έχει καταφέρει το παραμικρό και «κουβαλά» αυτή τη νοοτροπία.

Διαβάστε επίσης

Ο «λόγος» για τον Κόνιαρη

Ο «λόγος» για τον Κόνιαρη

Γιατί ο Κεμζούρα επέμεινε στον Τσέρι. Η παρέμβαση που δεν ήρθε. Τι εννοούσε ο Δέδας για τους Κόνιαρη και Μπόλντγουιν.

Το λάθος με τον Πρίντεζη

Το λάθος με τον Πρίντεζη

Ο Βεζένκοφ θα μπορούσε να παίξει παραπάνω στο Βελιγράδι και γενικότερα να υπάρχει άλλη διαχείριση στο ροτέισον, ώστε ο Πρίντεζης στα τελευταία λεπτά να είναι «φρέσκος» και με ενέργεια!