Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φήμες για Κεμζούρα, μένει ως έχει ο Ολυμπιακός

Φήμες για Κεμζούρα, μένει ως έχει ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 15:19

Αρκετές είναι οι φήμες, γύρω από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα γύρω από τον πάγκο. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είναι στο προσκήνιο, με τα σενάρια να είναι αρκετά, γύρω από μία πιθανή αντικατάστασή του. Κάτι το οποίο, στην παρούσα φάση, τουλάχιστον, δεν προκύπτει από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Θρύλος συνεχίζει ως έχει, με τον κόουτς Κεμζούρα κανονικά στον πάγκο και τα σενάρια περί ενδεχόμενης έλευσης του Μίλαν Τόμιτς, στην θέση του, δεν δείχνουν να έχουν βάση. Ο Ολυμπιακός προχωρά με Κεμζούρα, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άλλου είδους αλλαγές.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή παίκτη. Και αυτό, βέβαια, δεν είναι δεδομένο, όμως σε περίπτωση, κατά την οποία ο Κέβιν Πάντερ μετακινηθεί, σε κάποια άλλη ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να αποκτήσει παίκτη, στην θέση του.

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (27/12) θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου «Μπλαουγκράνα», την μοναδική που του έλειπε από την πρώτη 8άδα, καθώς τις υπόλοιπες 7 τις έχει ήδη αντιμετωπίσει.

«Ψηλώνει», δίχως να έχει πετύχει τίποτα!

«Ψηλώνει», δίχως να έχει πετύχει τίποτα!

Στον φετινό Ολυμπιακό έχει παρατηρηθεί τελευταία πως μετά από νίκες ή ακόμα και καλές εμφανίσεις… «ψηλώνει»! Σα να πηγαίνει με τουπέ. Φαίνεται να κυριαρχεί μία κακή νοοτροπία, την οποία δεν είχε ακόμα και όταν ήταν back to back πρωταθλητής Ευρώπης.