Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πιο δύσκολη αποστολή για τον Πρίντεζη!

Η πιο δύσκολη αποστολή για τον Πρίντεζη!
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 20:37

Πολλά εξαιρετικά «ματς απ» μπορείς να βρεις από αυτά που θα προκύψουν στη Βαρκελώνη, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Εν πρώτοις, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν ξανά μπροστά τους τον Ντιλέινι, ο Παπανικολάου θα ανταμώσει εκ νέου με τον Αμπρίνες, ενώ Τόμιτς και Μιλουτίνοφ τείνουν να γίνουν «all time classic», ωστόσο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ένα:

Νίκολα Μίροτιτς vs Γιώργος Πρίντεζης!

Δύο μοντέρνα πάουερ φόργουορντ και «κλειδιά» για τις ομάδες τους αντίστοιχα. Μιλάμε άλλωστε για τους δύο πρώτους σκόρερ σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό αντίστοιχα και αναμένεται στο «Παλάου» να δώσουν πολλές μάχες.

Ο Μίροτιτς, είναι 4ος μάλιστα σε όλη τη λίγκα σε πόντους με 18.7 και 3ος σε ριμπάουντ με 6.7 ανά ματς ενώ φυσικά είναι πρώτος για την Μπαρτσελόνα στα δίποντα με 64.8%. Ο Πρίντεζης από την πλευρά του σκοράρει φέτος 11.9 πόντους μ.ο. και μαζεύει 3.9 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες της 8άδας;

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (27/12) θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου «Μπλαουγκράνα», την μοναδική που του έλειπε από την πρώτη 8άδα, καθώς τις υπόλοιπες 7 τις έχει ήδη αντιμετωπίσει.