Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επόμενη κίνηση μετά το τέλος του Πάντερ!

Η επόμενη κίνηση μετά το τέλος του Πάντερ!
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 16:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Λεπτομέρειες απομένουν για να αποδεσμευτεί ο Κέβιν Πάντερ από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Σάκοτα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΑΕΚ.

Στη Σερβία θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνηση του Αμερικανού στο Βελιγράδι και πολύ καλά έκαναν, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε στο να αποδεσμευτεί, από τη στιγμή που το ήθελε και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και που δεν μπορούσε να «κερδηθεί» αγωνιστικά.

Ο Πάντερ έμενε εκτός 12άδας σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, μόνο στη Μαδρίτη μπήκε όπου έλειπε ο Σπανούλης, αλλά και πάλι ήταν πάρα πολύ άστοχος και δεν κατάφερε να «κουμπώσει» σε αυτά που ζητάει ο Κεμζούρα. Έπαιζε αρχικά παίρνοντας πάρα πολλές μπάλες και στη συνέχεια πήγε πολύ πιο πίσω στο ροτέισον, όντας ουσιαστικά «χαμένος» για την ομάδα. Είναι δύσκολο σε τέτοιες καταστάσεις να κερδίσεις ξανά τον παίκτη.

Τελειώνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα, που θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του, ίσως την Τρίτη (24/12) να έκανε την τελευταία του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» και πλέον αναμένεται η επόμενη κίνηση από τους Πειραιώτες και δη τον Κεμζούρα.

Δεν έχει κοιτάξει ακόμα για παίκτη, αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει. Τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά. Ακόμα και να επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Ιωνικό ο Χαραλαμπόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χριστούγεννα στο ΣΕΦ ελέω Μπαρτσελόνα!

Χριστούγεννα στο ΣΕΦ ελέω Μπαρτσελόνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/12) με τους Καταλανούς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.