Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χριστούγεννα στο ΣΕΦ ελέω Μπαρτσελόνα!

Χριστούγεννα στο ΣΕΦ ελέω Μπαρτσελόνα!
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 16:55
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα κινούνται στον Ολυμπιακό… Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/12) με τους Καταλανούς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων (Τρίτη, 24/12) οι Πειραιώτες προπονήθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ, ‘διαβάζοντας’ το παιχνίδι της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς και ετοιμάζοντας με τη σειρά τους την τακτική τους.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Κέβιν Πάντερ αν και φαίνεται πως αυτή, ήταν η τελευταία του προπόνηση φορώντας τα ρούχα του Ολυμπιακού, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, οι Πειραιώτες θα μαζευτούν ξανά στο ΣΕΦ, για να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους. Θα περάσουν τη μέρα με τις οικογένειές τους και το απόγευμα θα τους περιμένει ο Κεμζούρα για δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Η επόμενη κίνηση μετά το τέλος του Πάντερ!

Η επόμενη κίνηση μετά το τέλος του Πάντερ!

Λεπτομέρειες απομένουν για να αποδεσμευτεί ο Κέβιν Πάντερ από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Δεν έχει κοιτάξει ακόμα για παίκτη ο Κεμζούρα αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει. «Ανοικτό» για Χαραλαμπόπουλο.