Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ρούμπιτ και Ριντ έχουν τη δυνατότητα»

«Ρούμπιτ και Ριντ έχουν τη δυνατότητα»
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 09:52

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ταξιδεύει ο Ολυμπιακός, για την Βαρκελώνη. Εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής, θα δώσει ακόμη μία μεγάλη «μάχη», για την Ευρωλίγκα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, για την Καταλονία, ο Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε, με δηλώσεις του στο «Ελ. Βενιζέλος», στην απουσία του Μιλουτίνοφ, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα δώσει τη «μάχη» του, για να την καλύψει.

«Είναι σημαντική η απουσία του Μιλουτίνοβ, αφού αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ όμως έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν», είπε αρχικά, για να συνεχίσει: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Διαθέτει ταλέντο και αθλητικά προσόντα, ενώ παίζει καλή άμυνα. Είναι ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να δείξουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ και να κάνουμε λίγα λάθη».

Κατέληξε, δε, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς. Θα πρέπει να περιορίσουμε το παιχνίδι του αλλά δεν είναι ο μόνος. Κάθε παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνος».

Διαβάστε επίσης

Η ζωή χωρίς τον Μιλουτίνοφ...

Η ζωή χωρίς τον Μιλουτίνοφ...

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα για 1η φορά τη φετινή σεζόν να αγωνιστεί χωρίς τον Σέρβο σέντερ του, ο οποίος είναι χωρίς 2η σκέψη ο καλύτερός του παίκτης μέχρι στιγμής.