Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός είναι, θα παλέψει!

Ολυμπιακός είναι, θα παλέψει!
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - 12:07

Χωρίς Μιλουτίνοφ, λοιπόν… Ακόμη ένα δύσκολο ματς, ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα, για τον Κεμζούρα και τον Ολυμπιακό! Ακόμη μία σημαντική αναμέτρηση, στην οποία ο Θρύλος πάει δίχως όλα του τα «όπλα», για να παλέψει να κάνει την υπέρβαση. Από το 12-3 της Μπαρτσελόνα, μέχρι το 6-9 του Ολυμπιακού, υπάρχει σαφής απόσταση, στην εφετινή Ευρωλίγκα και οι «Μπλαουγκράνα» είναι σε τρομερή κατάσταση. Η απουσία του «Μίλου», τούτη την ώρα, μοιάζει σαν… μαχαιριά στην καρδιά…

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παλεύει, με όλα του τα προβλήματα. Έχει μάθει στα δύσκολα, να βγάζει ομοψυχία και να προτάσσει την ενότητα, τη θέληση, το πάθος. Αυτά τα στοιχεία καλείται ο Θρύλος να βγάλει και στη Βαρκελώνη, σε ένα ματς, από τα πλέον δύσκολα, τα οποία θα δώσει, στην εφετινή Ευρωλίγκα!

Ο Ολυμπιακός, παρά την τεράστια απουσία, του Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα παλέψει, με όσα «όπλα» διαθέτει, για το καλύτερο. Με πείσμα και πάθος, θα κυνηγήσει μία νίκη που θα μοιάζει με… θαύμα, εφόσον επιτευχθεί. Αλλά αυτή η… θαυματουργή ομάδα, η οποία έχει επιτύχει τόσα και τόσα πολλά, στο παρελθόν, μπορεί να… κάνει τα πάντα!

Διαβάστε επίσης