Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να κάνει ότι έκανε και στη Μόσχα!

Θέλει να κάνει ότι έκανε και στη Μόσχα!
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 09:20

Να πάρει ένα σπουδαίο αλλά αρκετά δύσκολο διπλό θα προσπαθήσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στις 22:00 στο gavros.gr/NS2.

Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία μας στη διοργάνωση και έχει ρεκόρ 6-9 και αντιμετωπίζει μια ομάδα η οποία έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας και αυτή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μιλουτίνοφ έμεινε στον Πειραιά με πρόβλημα στο γόνατο και έτσι ο Λιθουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του μόλις 11 παίκτες οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Πολωνός Τόμας Τραβίτσκι.

Παράλληλα να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς μπορεί να γραφτεί ιστορία, μιας και ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, χρειάζεται 12 πόντους προκειμένου να φτάσει στους 4153 στην Ευρωλίγκα και έτσι να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο

Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Βαλένθια στην πρεμιέρα του «Adidas Next Generation Tournament», γνωρίζοντας την ήττα με 81-70.

Η Μπαρτσελόνα στο

Η Μπαρτσελόνα στο "μικροσκόπιο" του Ολυμπιακού (photos)

Ο Ολυμπιακός, κατά την προσφιλή φετινή του συνήθεια αναλύει την ερχόμενη αντίπαλό του αλλά δίνει και tips στους 100 περίπου φίλους του, που βρίσκονται στην Βαρκελώνη και θα παραστούν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να δουν το ματς.