Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 00:03

Δεν υλοποιήθηκε μία πολύ όμορφη ιστορία, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να σημειώσει τους 12 πόντους που χρειαζόταν, σκόραρε μόλις 2, στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έτσι δεν πέτυχε το ιστορικό ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης στο γήπεδο του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Βέβαια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου στο β’ ημίχρονο του ματς… Πιο συγκεκριμένα, ο Σπανούλης τελείωσε το ματς με μόλις 12:23 χρόνο συμμετοχής.

Με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τον αποσύρει 05:28 για το τέλος της 3ης περιόδου και να μην τον βάζει ξανά στο παρκέ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Σπανούλης χρειάζεται 10 πόντους για να γράψει ιστορία, κάτι το οποίο μπορεί να πετύχει την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε επίσης

Στο 3ο δεκάλεπτο τα κατέστρεψε όλα!

Στο 3ο δεκάλεπτο τα κατέστρεψε όλα!

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός, αλλά στην 3η περίοδο έκανε τα πάντα λάθος. Πολλά λάθη, το «εγώ» πάνω από το «εμείς» και στο 35΄η διαφορά πήγε στους 20. Ήττα με 90-80 από την Μπαρτσελόνα και στο 6-10 στην Ευρωλίγκα- Από το 25΄καθισμένος στον πάγκο ο Σπανούλης.