Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικός το ματς με την Φενέρ, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

«Τελικός το ματς με την Φενέρ, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 00:24

Στο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ του Θρύλου τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να προετοιμαστούν, ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, σε ένα ματς όπου όπως τόνισε θα κρίνει ενδεχομένως την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Παλέψαμε στη δεύτερη περίοδο. Στην επανάληψη κάναμε εύκολα λάθη, 8 στον αριθμό. Η Μπαρτσελόνα βρήκε εύκολα καλάθια. Παλέψαμε, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, που για εμάς είναι ένας τελικός. Η τρίτη περίοδος είναι η πιο σημαντική. Δεν ανταποκριθήκαμε. Είναι μια ασθένεια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Είναι τελικός, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Παλέψαμε, δώσαμε μάχες ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έχουμε πράγματα να κρατήσουμε, αλλά αυτό δεν φτάνει, μιλάμε για μια ήττα. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Πέμπτη να κερδίσουμε, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ίσως η πορεία μας κριθεί και από το επόμενο παιχνίδι, όσο νωρίς κι αν είναι. Ξέρουμε σε πόσο κακή κατάσταση είναι η Φενέρ και γι' αυτό είναι και διπλά επικίνδυνη. Περιμένουμε να γυρίσει και ο Μιλουτίνοφ και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…

Δεν έκανε στην Βαρκελώνη το ιστορικό ρεκόρ ο Σπανούλης…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε μόλις 12:23 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έτσι δεν μπόρεσε να γράψει ιστορία… Πλέον, χρειάζεται 10 πόντους για να τα καταφέρει με το επόμενο ματς των Πειραιωτών να είναι στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρ.

Στο 3ο δεκάλεπτο τα κατέστρεψε όλα!

Στο 3ο δεκάλεπτο τα κατέστρεψε όλα!

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός, αλλά στην 3η περίοδο έκανε τα πάντα λάθος. Πολλά λάθη, το «εγώ» πάνω από το «εμείς» και στο 35΄η διαφορά πήγε στους 20. Ήττα με 90-80 από την Μπαρτσελόνα και στο 6-10 στην Ευρωλίγκα- Από το 25΄καθισμένος στον πάγκο ο Σπανούλης.