Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδόν ένα χρόνο έχει να παίξει ο Σπανούλης 12 λεπτά!

Σχεδόν ένα χρόνο έχει να παίξει ο Σπανούλης 12 λεπτά!
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 20:11

Στη Βαρκελώνη ο Σπανούλης έμεινε στο παρκέ για 12:23 λεπτά ενώ τα τελευταία της αναμέτρησης 15 λεπτά τα είδε από τον πάγκο. Ένα καθόλα σπάνιο φαινόμενο αν μη τι άλλο και διόλου «καθημερινό».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε περίπου έναν χρόνο ημερολογιακά, ώστε να πάρει τέτοιο χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, είχε παίξει 11 λεπτά, πέρσι, στις 8 Ιανουαρίου με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 91-87 στην παράταση με τα τρίποντα του Παπανικολάου.

Πέρσι τον Μάρτιο (14/03) βέβαια, θα δει κανείς και 9 λεπτά με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν ήταν επιλογή αλλά… τραυματισμός.

23 ματς λοιπόν είχε να μείνει τόσο στον πάγκο, ενώ αν πάμε πιο πίσω για να βρούμε το προηγούμενο, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 15 Απριλίου του 2015 και… 102 παιχνίδια πίσω. Να πάμε στο 1ο ματς των πλέι οφ στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, όπου είχε παίξει 11 λεπτά. Και εκεί προέρχονταν από τραυματισμό, καθώς είχε υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλατύ μυ, πάνω από το δεξί γόνατο και απουσίαζε τότε για έναν μήνα!

Διαβάστε επίσης

Με Μάλκολμ Τόμας στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε (photos)

Με Μάλκολμ Τόμας στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε (photos)

Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και θα τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η «ασθένεια» του 3ου δεκαλέπτου

Η «ασθένεια» του 3ου δεκαλέπτου

Τέσσερα σερί ματς ο Ολυμπιακός μπαίνει σε… άλλο γήπεδο στην 3η περίοδο και φυσικά σε περιπέτειες που στις 3 από τις 4 φορές δεν του βγήκαν σε καλό.