Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη καζούρα οι Ηρακλειδείς στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη καζούρα οι Ηρακλειδείς στον ΠΑΟΚ
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 20:19

Ο παοκ βυθίζεται οικονομικά αλλά και αγωνιστικά και έχει γίνει θέμα χλεύης από τους αντιπάλους του στη Θεσσαλονίκη. Κάποτε ο Γκιόργκι Σαββίδη κορόιδευε τους Ηρακλειδείς μέσω instagram, δεν κάνει κάτι άλλο άλλωστε στη ζωή του, αλλά να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Εντάξει, ΠΑΟΚ στο μπάσκετ δεν έγινε όπως στο ποδόσφαιρο. Ροστόφ είναι οικογενειακώς και γι αυτό στηρίζουν οικονομικά, αλλά ο γιος του «ευεργέτη» που προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα μπας και φανεί… από τη σκιά του πατέρα του εννοούμε, το παίζει μέγας παοκάρχης δίχως να ξέρει ότι έχουν τμήμα χατμπολ ενώ στο μπάσκετ βουλιάζει αγωνιστικά (τελευταία θέση βαθμολογίας) και οικονομικά (θέλει άμεσα 350 χιλιάδες ευρώ).

Ο Ηρακλής τους αποτελείωσε στο Ιβανώφειο το οποίο δονούνταν με «αντίο, αντίο εκεί στην Α2».

Διαβάστε επίσης

Είχε και λίγα, αλλά… κέρδη!

Είχε και λίγα, αλλά… κέρδη!

Το ρεκόρ πόντων με τον Ολυμπιακό που ισοφάρισε ο Βεζένκοφ. Το carrer high του Ριντ και η... βολή του Ρούμπιτ στην τεχνική ποινή. Τρεις παίκτες, τρία κέρδη για τον Ολυμπιακό από τη Βαρκελώνη.

Με Μάλκολμ Τόμας στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε (photos)

Με Μάλκολμ Τόμας στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε (photos)

Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και θα τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς για το ματς με τον Ολυμπιακό.