Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδαρικό στο 2020 στο ΣΕΦ, ομάδα και κόσμος μαζί!

Ποδαρικό στο 2020 στο ΣΕΦ, ομάδα και κόσμος μαζί!
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 - 16:59

Ο νέος χρόνος έρχεται «φορτωμένος» με δώρα! Ο Ολυμπιακός καλεί τον κόσμο του λοιπόν στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας για το 2020 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (Πέμ πτη02/01, 21.00) για να κάνουν όλοι μαζί… ποδαρικό με το δεξί και παράλληλα να γιορτάσουν μέσα από μια σειρά χάπενινγκ που ετοίμασε για τους φίλους της η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον ερχομό του νέου έτους!

Μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα «τρέχουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις κεντρικές Θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3 πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά! Face-painting, μπαλονοκατασκευες, Stand παικτών για… άπειρα φωτογραφικά κλικ και πολλές ακόμη εκπλήξεις !

Επίσης, όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν με την Φενέρμπαχτσε οι χορηγοί της ΚΑΕ θα μοιράσουν δώρα από το παρκέ με τo GUNNER της Bwin και τον διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, μην ξεχάσει κανείς να δοκιμάσει τις κινητικές του δεξιότητες και τα αντανακλαστικά του στο παιχνίδι «Batak Challenge by Bwin» που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της Θύρας 3.

Τέλος, το OFFICIAL BC STORE έχει μια προσφορά - έκπληξη για τους φίλους του: Έκπτωση 20% στα νέα λούτρινα κουκλάκια του Θρυλέωντα!

Διαβάστε επίσης