Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρή αυτοκριτική από τον Τσέρι

Σκληρή αυτοκριτική από τον Τσέρι
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 10:35

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τη Φενέρ στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και βρίσκεται σε ακόμη πιο δεινή, βαθμολογική, θέση ενόψει της συνέχειας. Μετά το ματς ο Γουίλ Τσέρι μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εικόνα της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός εμφανίζεται στη διοργάνωση.

«Σίγουρα υπάρχει χρόνος να ανακάμψουμε. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια που δεν θα έπρεπε. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα όμως. Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ταυτότητα. Τη μία παίζουμε έτσι, την άλλη αλλιώς. Δεν ξέρεις ποια ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ άσχημο για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς. Κανείς δεν μας φοβάται. Θυμάμαι να βλέπω τον Ολυμπιακό παλιότερα και να νιώθω πως όποιος ερχόταν εδώ, τον φοβόταν.

Τώρα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, κανείς δεν μας φοβάται. Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πολλά σουτ της Φενέρμπαχτσε ήρθαν εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν είσαι στην επίθεση, αυτά είναι τα σουτ που θες να παίρνεις. Όταν οι παίκτες βρουν ρυθμό-και ειδικά αυτοί της Φενέρμπαχτσε-το καλάθι αρχίζει να θυμίζει ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Παίρνω την ευθύνη για την άμυνα, όχι για τα μποξ άουτ»

Κεμζούρα: «Παίρνω την ευθύνη για την άμυνα, όχι για τα μποξ άουτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την άμυνα των Πειραιωτών, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να πάρει και αυτή για τα μποξ άουτ που δεν έγιναν. Στάθηκε στο δεύτερο ροτέισον το οποίο ανέφερε πως «μας πονάει αλλά αυτό έχουμε» και τον αντικαταστάτη του Πάντερ.