Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειώνει» ο Κεμζούρα από τον Ολυμπιακό!

«Τελειώνει» ο Κεμζούρα από τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 17:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν θα μείνει για πολύ, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εξοργισμένοι από την εικόνα της ομάδας (και) στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και σκέφτονται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Λιθουανό προπονητή, ο οποίος ήταν άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταυτότητα, δεν είναι καθόλου υπολογίσιμος αντίπαλος- οι ίδιοι οι παίκτες άλλωστε το λένε δημόσια πλέον-και ο Κεμζούρα δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη πρόοδο με τη δουλειά του, από τις 5 Οκτωβρίου που ανέλαβε την ομάδα. Η διαχείρισης και αξιοποίηση επιπλέον του υλικού που είχε και έχει στα χέρια του δεν είναι η επιθυμητή, ενώ κακά τα ψέματα έχει «χάσει» και τους παίκτες στα αποδυτήρια. Πλέον φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Οι πρόεδροι της ομάδας κοιτάνε την επόμενη μέρα, με τον Μίλαν Τόμιτς, να είναι μία υψηλή επιλογή στην προτίμησή τους. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης

Στην Παρτιζάν ο Τζαμέλ Μακλίν

Στην Παρτιζάν ο Τζαμέλ Μακλίν

Περιπετειώδης είναι η καριέρα του Τζαμέλ Μακλίν μετά τον Ολυμπιακό, ο οποίος οδεύει στη Σερβία αυτή τη φορά και την Παρτιζάν.