Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Παρτιζάν ο Τζαμέλ Μακλίν

Στην Παρτιζάν ο Τζαμέλ Μακλίν
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 18:52

Περιπετειώδης είναι η καριέρα του Τζαμέλ Μακλίν μετά τον Ολυμπιακό, ο οποίος οδεύει στη Σερβία αυτή τη φορά και την Παρτιζάν.

Όπως αναφέρει η «mozzartsports.com», ο Αμερικανός σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Αρσιόμ Παρακχούσκι, αποχωρώντας από την Ιταλία.

Με τη φανέλα της Σάσσαρι στην οποία αγωνίζονταν είχε 6,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ μετά τον Ολυμπιακό είχε πάει στη Ρωσία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Διαβάστε επίσης

Το απίστευτο infographic της ΚΑΕ για τον αρχηγό της!

Το απίστευτο infographic της ΚΑΕ για τον αρχηγό της!

Καταγράφει τις πρωτιές του, τα ρεκόρ, ενώ φυσικά έχει και notes από λόγια τεράστιων προσωπικοτήτων που έχουν μιλήσει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τόνι Πάρκερ και φυσικά ο Νίκος Γκάλης.

«Τελειώνει» ο Κεμζούρα από τον Ολυμπιακό!

«Τελειώνει» ο Κεμζούρα από τον Ολυμπιακό!

Δεν θα μείνει για πολύ, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσιάζονται εξοργισμένοι από την εικόνα της ομάδας. Κοιτάνε την επόμενη μέρα, με τον Μίλαν Τόμιτς να είναι μία υψηλή επιλογή στην προτίμησή τους.