Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Σπανούλη! (photos)

Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Σπανούλη! (photos)
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 23:17

Όλη η Ευρώπη... παραμιλά με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε πόντους! Και για το λόγο αυτό γίνεται... χαμός! Στα social media, στα ΜΜΕ, παντού. Για τον θρύλο του Θρύλου και του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Σε όλο τον κόσμο, παίκτες, προπονητές, παράγοντες, ομάδες όλων των αθλημάτων, φίλαθλοι, συνεχάρησαν και αποθέωσαν τον γκαρντ των Πειραιωτών για το μεγάλο ρεκόρ του. Τα σχόλια στον διεθνή Τύπο, μάλιστα, ήταν διθυραμβικά.

Η ισπανική «AS» έγραψε: «Ιστορικός Σπανούλης! Είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας».

Με την ιταλική «Gazzetta dello Sport» να γράφει: «Ο Σπανούλης έγραψε ιστορία, αλλά ο Ντατόμε πανηγύρισε τη νίκη».

Η εξίσου ισπανική «Marca» δε, ανέφερε: «Ο Σπανούλης νίκησε τον Ναβάρο και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία».

Όσον αφορά στην τουρκική «Basket Dergisi» υπογράμμισε: «Ο Σπανούλης έγινε πρώτος σκόρερ και ο Ομπράντοβιτς χειροκρότησε. Ο βετεράνος σταρ του Ολυμπιακού έγραψε για ακόμα μία φορά ιστορία».

Με την «Sport» από την Ισπανία να σχολιάζει: «Σπανούλης, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα!».

Ενώ η ισραηλινή «Sport5» τόνισε: «Θρύλος! Παρακολουθήστε τον Σπανούλη να πετυχαίνει το καθοριστικό καλάθι. Ο σταρ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον Ναβάρο και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία».

Τέλος, η ισπανική «Gigantes del Basket» ανέφερε: «Ο Σπανούλης προσπέρασε τον Ναβάρο και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία! Χρειαζόταν 10 πόντους για να γράψει ιστορία και τα κατάφερε».

Διαβάστε επίσης

Το απίστευτο infographic της ΚΑΕ για τον αρχηγό της!

Το απίστευτο infographic της ΚΑΕ για τον αρχηγό της!

Καταγράφει τις πρωτιές του, τα ρεκόρ, ενώ φυσικά έχει και notes από λόγια τεράστιων προσωπικοτήτων που έχουν μιλήσει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τόνι Πάρκερ και φυσικά ο Νίκος Γκάλης.