Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία» (photo)

«Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία» (photo)
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 19:12

Ένας από αυτούς που δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το μοναδικό επίτευγμα που πέτυχε στο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

Ο βετεράνος παίκτης του Θρύλου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποθέωσε τον κουμπάρο του, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να βρίσκεται εκεί όταν ο μεγάλος αρχηγός έγραψε ιστορία...

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Παπαλουκάς: «Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα από άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά!

Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση..

Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!».

View this post on Instagram

Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα απο άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά! Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση.. Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!

A post shared by Theodoros Papaloukas (@papaloukastheodoros) on

Διαβάστε επίσης

Πλήγμα με Μιλουτίνοφ...

Πλήγμα με Μιλουτίνοφ...

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί μερική ρήξη στη δεξιά ποδοκνημική και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες...