Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξάρθρωση δακτύλου ο Χάκετ

Εξάρθρωση δακτύλου ο Χάκετ
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 00:59

Δεν της έφτανε η ήττα με την Κίμκι, ούτε ο προ ολίγον ημερών τραυματισμός και του Γιάνις Στρέλνιεκς, η ΤΣΣΚΑ είδε και τον Ντάνιελ Χάκετ να τραυματίζεται στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα.

Στην ΤΣΣΚΑ εκτίμησαν αρχικά πως ο Αμερικανός γκαρντ έσπασε το μικρό του δάκτυλο στην ήττα της ομάδας του από την Κίμκι, ωστόσο στη συνέχεια ανέφεραν: "Καλά νέα! Οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Ντάνι δεν επιβεβαιώθηκαν! Οι εξετάσεις σε κλινική της Μόσχας δεν αποκάλυψαν κάταγμα στο χέρι του παίκτη, μόνο μια εξάρθρωση στην φάλαγγα του μικρού του δαχτύλου. Ο Χάκετ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στις εγκαταστάσεις της ομάδας".

Διαβάστε επίσης

Φιλική 100άρα στον Πανιώνιο με 4 απόντες

Φιλική 100άρα στον Πανιώνιο με 4 απόντες

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, το μεσημέρι της Τρίτης (7/01) σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε με 110-65 με τον Χαραλαμπόπουλο να παίζει αρκετά. Δεν αγωνίστηκαν οι Μιλουτίνοφ και Πολ (προληπτικά) και φυσικά οι Τσέρι και Ριντ που αποτελούν τύποις παρελθόν για την ομάδα.

Παρ' ολίγον το

Παρ' ολίγον το "μπαμ" μέσα στη Μαδρίτη η Βαλένθια (videos)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, όχι απλά πάλεψε αλλά βρέθηκε μια ανάσα από το «διπλό» μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Είχε φτάσει ακόμα και στο +13, ωστόσο η Ρεάλ με αντεπίθεση και τον Ρούντι σε μεγάλη βραδιά από τα 6.75μ. οδήγησε το ματς στην παράταση όπου πήρε και τη νίκη με 85-78 (76-76 κ.α.).

Ο Τίμα «σκότωσε» την ΤΣΚΑ (video)

Ο Τίμα «σκότωσε» την ΤΣΚΑ (video)

Ο Λετονός τράβηξε 26άρι στη νίκη της Κίμκι επί της ομάδας του Ιτούδη με 96-80, υποχρεώνοντάς την στην 4η ήττα της στην VTB League.