Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική 100άρα στον Πανιώνιο με 4 απόντες

Φιλική 100άρα στον Πανιώνιο με 4 απόντες
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 15:28
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, το μεσημέρι της Τρίτης (7/01) σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα για την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στην Ισπανία και επικράτησε με 110-65.

Μικρή σημασία βέβαια έχει το αποτέλεσμα καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα ήθελε να δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα, ιδίως μετά τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Μεγάλο χρόνοι συμμετοχής είχε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα καθώς θα λήξει ο δανεισμός του στον Ιωνικό.

Γουίλι Ριντ και Γουίλ Τσέρι δεν αγωνίστηκαν όπως αναμένονταν καθώς θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα εξαιτίας πολλών πειθαρχικών παραπτωμάτων και όχι μόνο, ενώ ο Λιθουανός δεν είχε στην διάθεσή του, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας καθώς επίσης και τον Μπράντον Πολ, που έμεινε εκτός προληπτικά καθώς έχει μία διάταση στο γόνατο.

Τα δεκάλεπτα: 33-13, 56-29, 82-45, 110-65.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται αύριο (08/01) στις 14:15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς θα αναχωρήσει για την Ισπανία. Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται φυσικά οι Τσέρι και Ριντ.

Διαβάστε επίσης

Με Χαραλαμπόπουλο στη Βαλένθια

Με Χαραλαμπόπουλο στη Βαλένθια

Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ έχει ενσωματωθεί και τυπικά στον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για Βαλένθια, όπου αναμένεται να πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του.

Αγραβάνης: «Δεν ήθελα καμία σχέση με τον Μπλατ, ούτε αυτός μαζί μου»

Αγραβάνης: «Δεν ήθελα καμία σχέση με τον Μπλατ, ούτε αυτός μαζί μου»

Τα συναισθήματά του για τον Ντέιβιντ Μπλατ, τις αλλαγές στο ρόστερ και την φιλοσοφία του Ολυμπιακού, το περιβόητο ηχητικό και φυσικά τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τον Προμηθέα αντί της… ιταλικής Κρεμόνα, εξωτερίκευσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.