Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά το ματς οι ενέργειες για προσθήκες!

Μετά το ματς οι ενέργειες για προσθήκες!
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 00:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, η αλήθεια, είναι πως έχουν ανοικτά αρκετά μέτωπα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι με παιχνίδι μπροστά τους και δη ταξίδι στην Ισπανία και τη Βαλένθια, αλλά παράλληλα και δουλειά στη νέα διαμόρφωση του ρόστερ.

Οι Τσέρι και Ριντ έχουν πάρει άδεια, δεν βρίσκονταν καν στο γήπεδο στο φιλικό με τον Πανιώνιο και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες λύσης των συμβολαίων τους. Την ίδια ώρα όμως, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά, δεν θα μείνει έτσι, ώστε να βρει γκαρντ και ψηλό.

Μετά το παιχνίδι με τη Βαλένθια, ο Κεζμούρα και οι συνεργάτες του, θα εντατικοποιήσουν την έρευνά τους για τις δύο προσθήκες που θέλουν να γίνουν και θα ξεκινήσουν και οι απαραίτητες επαφές. Ήδη έχουν γνώση και εικόνα της αγοράς, καθημερινά δέχονται προτάσεις από μάνατζερ, αλλά μετά την Ισπανία θα εντατικοποιήσουν τις ενέργειές τους.

Διαβάστε επίσης

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!

Για την Ισπανία και δη τη Βαλένθια αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού- με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε αυτήν- το μεσημέρι της Τετάρτης (8/01). Προηγήθηκε προπόνηση στο ΣΕΦ το πρωί. Ταξιδεύουν Μιλουτίνοφ και Πολ.

Σπανούλης: Το έκανε και στα τρίποντα (photo)

Σπανούλης: Το έκανε και στα τρίποντα (photo)

Στη σκιά του μεγάλου ρεκόρ, ο αρχηγός πέρασε και 2ος στην ιστορία της Ευρωλίγκας στα τρίποντα, αφήνοντας πίσω του τον Τεόντοσιτς και πίσω από τον «Λα Μπόμπα» Ναβάρο.