Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημη η επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό

Επίσημη η επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 14:50
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τυπικά, αποτελούσε μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο έλαβε πλέον και επίσημη μορφή. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος την ώρα που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο των Αθηνών με την αποστολή του Ολυμπιακού, για να "πετάξει" για την Ισπανία, αρχικά για Μαδρίτη και εν συνεχεία για Βαλένθια, ανακοινώθηκε επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Ο 23χρονος φόργουορντ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και είχε δοθεί στον Ιωνικό Νικαίας για να έχει χρόνο και πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να δουλέψει μέσα από τα παιχνίδια και να εξελιχθεί.

Αναλυτική η ανακοίνωση αναφέρει...

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ομάδα μας. Ο 23χρονος φόργουορντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, είχε δοθεί υπό μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας.

Διαβάστε επίσης

Βεζένκοφ: «Πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας»

Βεζένκοφ: «Πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας»

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια, η οποία είναι φορμαρισμένη τις τελευταίες εβδομάδες, τα γκαρντ της και τον Ντούμπλιεβιτς, αλλά και τα όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!

Για την Ισπανία και δη τη Βαλένθια αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού- με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε αυτήν- το μεσημέρι της Τετάρτης (8/01). Προηγήθηκε προπόνηση στο ΣΕΦ το πρωί. Ταξιδεύουν Μιλουτίνοφ και Πολ.