Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντούμπλιεβιτς: «Ανέβασε» όλη τη Βαλένθια

Ντούμπλιεβιτς: «Ανέβασε» όλη τη Βαλένθια
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 22:57
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η Βαλένθια βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση, είναι φορμαρισμένη αρκετά και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα έχει τέσσερις νίκες, αναβαθμίζοντας το ρεκόρ της σε 8-9! Η υπομονή που έδειξαν στον Πονσαρνάου, που ξεκίνησε στην διοργάνωση με 0-5 και 1-6, η χημεία που βρήκαν μεταξύ τους και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ίσως είναι οι απαντήσεις στο ερώτημά σας.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ είναι βαρόμετρο στην απόδοση της Βαλένθια και δεν είχε τυχαίο που ανέβηκε όλη η ομάδα τη στιγμή που ανέβασε κι αυτός στροφές.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως στα τελευταία 4 ματς, ο Ντούμπλιεβιτς σκοράρει 21.25 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας 56.25% στα δίποντα και το τρομακτικό… 68.75% στα τρίποντα. Την ίδια ώρα μαζεύει και 8.25 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Οι επιδόσεις του είναι τρομερές, αναδείχθηκε άλλωστε MVP της 16ης αγωνιστικής καθώς είχε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ στη νίκη επί της Φενέρ και άπαντες αντιλαμβάνονται την έξτρα δυσκολία της αποστολής του Ολυμπιακού, έχοντας τον Μιλουτίνοφ (πρώτος σκόρερ του και ριμπάουντερ) μεν μαζί του αλλά όχι εντελώς καλά από τον τραυματισμό του και φυσικά μείον μια λύση ακόμα στους ψηλούς, καθώς ο Ριντ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Γελάει ο κόσμος: Ξανά ο Σχινάς σε ματς του ΠΑΟ, που είναι στα δικαστήρια μαζί τους!

Γελάει ο κόσμος: Ξανά ο Σχινάς σε ματς του ΠΑΟ, που είναι στα δικαστήρια μαζί τους!

Τι έγινε; Ολοκληρώθηκαν και τα δύο δικαστήρια; Το ένα για το διαφημιστικό στον ΣΚΑΪ και το άλλο για το πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του Γιαννακόπουλου; Δεν είναι πλέον σε διαμάχη και μπορεί και τους σφυρίζει κανονικά; Μετά τον Ιωνικό, τον βάλανε και στη Πάτρα;

Ολυμπιακός: Η μόνη ομάδα στη «Fonteta» που…

Ολυμπιακός: Η μόνη ομάδα στη «Fonteta» που…

Μια σπάνια ιδιαιτερότητα χαρακτηρίζει το ζευγάρι των «ερυθρόλευκων» με τη Βαλένθια! Δεν είναι κλασικοί αντίπαλοι, δεν έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι, κι όμως, έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό.