Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος: Ξανά ο Σχινάς σε ματς του ΠΑΟ, που είναι στα δικαστήρια μαζί τους!

Γελάει ο κόσμος: Ξανά ο Σχινάς σε ματς του ΠΑΟ, που είναι στα δικαστήρια μαζί τους!
Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 - 13:51

Η ΚΕΔ και η ΕΟΚ του Γιώργου Βασιλακόπουλου αποτελεί καθημερινά μία μεγάλη έκπληξη και αφορμή φυσικά για πολλά μα πολλά γέλια. Ευτυχώς παρατηρούμε από απόσταση πλέον τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν και δεν ανοίγει μύτη. Να τους χαίρεστε (13-1)!!

Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι στη δουλειά τους. Είναι τραγικοί. Πήγαν και όρισαν τον Χρυσόστομο (Τόμι) Σχινά στο Προμηθέας-Παναθηναϊκός. Είναι «επικίνδυνοι»!!

Που είναι το παράξενο; Ο Σχινάς είναι στα δικαστήρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μάλιστα υπάρχουν αποφάσεις σε πρώτο βαθμό όπως έχει πει και ο ίδιος. Η ΚΕΔ αυτό έλεγε χρόνια τώρα, πως δεν τον ορίζει γιατί έχουν δικαστική διαμάχη. Το είπε και ο ίδιος πριν από λίγους μήνες στο ραδιόφωνο του Sport24. Είχε πει χαρακτηριστικά, "με έχει εξειρέσει από το 2017 ο Γιαννακόπουλος".

Ως δια μαγείας ξαφνικά ο Σχινάς εμφανίστηκε στα ματς του Παναθηναϊκού. Τυχαίο να υποθέσουμε τώρα που λείπει ο Ολυμπιακός; Τι έγινε; Ολοκληρώθηκαν και τα δύο δικαστήρια; Το ένα για το διαφημιστικό στον ΣΚΑΪ και το άλλο για το πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του Γιαννακόπουλου;

Ρωτάμε γιατί η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν δίνει καμία απάντηση. Ότι θέλουν κάνουν χωρίς την παραμικρή εξήγηση. Και δεν ασχολείται και κανείς. Που είναι οι περιβόητοι ηθικολόγοι του 13-1; Ασχολήθηκε κανείς που στις 16 Νοεμβρίου στείλανε τον Σχινά στο ΟΑΚΑ να σφυρίξει τον Παναθηναϊκό με τον Ιωνικό, ενώ είναι στα δικαστήρια με τον Γιαννακόπουλο;

Εκτός αν ολοκληρώθηκαν και δεν το λένε. Αυτό βέβαια δεν παύει να σημαίνει πως είχαν διαμάχη και μάλιστα όχι αμελητέα για να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Συνεχίστε έτσι… Προσφέρετε άφθονο γέλιο και ρεζιλεύεστε συνεχώς. Να σας λουστούν οι του 13-1. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε μακριά από τη μπόχα και τη δυσωδία.

Διαβάστε επίσης

Ντούμπλιεβιτς: «Ανέβασε» όλη τη Βαλένθια

Ντούμπλιεβιτς: «Ανέβασε» όλη τη Βαλένθια

Ο Μαυροβούνιος τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει… παπάδες. Έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην «μεταμόρφωση» της ισπανικής ομάδας και ο Ολυμπιακός τον πετυχαίνει με «λαβωμένο» τον Μιλουτίνοφ!