Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε το «πριόνισμα» του Πιτίνο, ο Γιαννακόπουλος στο απυρόβλητο!

Ξεκίνησε το «πριόνισμα» του Πιτίνο, ο Γιαννακόπουλος στο απυρόβλητο!
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 12:56

Δεν ήθελε και πολύ να ξεκινήσει σιγά-σιγά η αποδόμηση του Πιτίνο. Οι «γνωστοί» αρθρογράφοι που πρόσκεινται στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και διάφορα… τρολ, έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης και την ήττα από τη Μιλάνο να γράφουν με υπονοούμενα και να επιρρίπτουν ευθύνες στον «μύθο» του NCAA όπως τον ανέφεραν κάποτε.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει από δω και πέρα, που έδωσε συνέντευξη στους Ιταλούς και είπε πως είναι δύσκολο να πάνε 4άδα για πλεονέκτημα με το μικρό μπάτζετ που έχουν. Αλήθεια, γιατί μικρό; Κερδοφόρος οργανισμός δεν είναι; Αλλά ξεχάσαμε, ο Πιτίνο ξέρει πως είναι ζημιογόνος.

Που λέτε, ο σκοπός είναι ένας. Να «φαγωθεί» ο Πιτίνο γιατί αυτός φέρει την ευθύνη με τέτοιες υπερβάσεις- που έλεγε ο Γιαννακόπουλος- και τέτοιο ρόστερ, γιατί δεν μπορεί να φέρει ευθύνη ας πούμε ο πρόεδρος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρει ευθύνη ο Γιαννακόπουλος, για τίποτα απ’ ότι συμβαίνει στην ομάδα του.

Ξεκίνησαν λοιπόν να παίζουν καλά το έργο και να «δείχνουν» με τα γραπτά τους τον υπεύθυνο, ώστε οι «φωνές» εναντίον του να αρχίσουν να δυναμώνουν και να στραφεί ο κόσμος αποκλειστικά στον Πιτίνο, ώστε να μην ρίξει ούτε… ματιά στον Γιαννακόπουλο. Αυτός, θα πρέπει πάντα είναι στο απυρόβλητο. Εδώ για την ασφάλεια του γηπέδου του, δεν φταίει ο ίδιος, αλλά μόνο ο κόσμος.

Κάποιοι λίγοι βέβαια τους πήρανε χαμπάρι και φάγανε… μπλοκ!

Διαβάστε επίσης