Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος ο Ριντ και επίσημα από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Ριντ και επίσημα από τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 15:20
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν μακροημέρευσε ο Γουίλι Ριντ στον Ολυμπιακό. Στις 26 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και στις 10 Ιανουαρίου οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πως έλυσαν την συνεργασία τους με τον Αμερικανό σέντερ.

Ο Ριντ, που έψαχνε μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, δεν τα πήγε άσχημα αγωνιστικά. Έπαιξε σε 11 αγώνες στην Ευρωλίγκα και είχε 6.5 πόντους μ.ο. με 66.7% δίποντα και 2.8 δίποντα. Στους τελευταίους αγώνες μάλιστα είχε 15 και 10 πόντους αντίστοιχα με Μπαρτσελόνα και Φενέρ, αλλά πειθαρχικά παρουσίασε πολλά προβλήματα, που απέφεραν και το κύκνειο άσμα του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε το «πριόνισμα» του Πιτίνο, ο Γιαννακόπουλος στο απυρόβλητο!

Ξεκίνησε το «πριόνισμα» του Πιτίνο, ο Γιαννακόπουλος στο απυρόβλητο!

Οι «γνωστοί» αρθρογράφοι που πρόσκεινται στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και διάφορα… τρολ, έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης να γράφουν με υπονοούμενα και να επιρρίπτουν ευθύνες στον Πιτίνο... δείχνοντας αποκλειστικά αυτόν και ποτέ μα ποτέ τον «πρόεδρο».