Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην «ενδεκάδα» για Βαλένθια ο Μιλουτίνοφ!

Στην «ενδεκάδα» για Βαλένθια ο Μιλουτίνοφ!
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 20:55

Κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην... 11άδα του Ολυμπιακού, για το ματς της Ισπανίας!

Να θυμίσουμε, ότι ο Μιλουτίνοφ επιστρέφει νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί στα παρκέ και το μόνο που μένει να δούμε είναι, το για πόση ώρα θα τον χρησιμοποιήσει ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Η... ενδεκάδα των Πειραιωτών αποτελείται από τους Τέιλορ Ρότσεστι, Αντώνη Κόνιαρη, Γουέιντ Μπάλντουιν, Βασίλη Σπανούλη, Μπράντον Πολ, Κώστα Παπανικολάου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Γουίλι Ριντ αποχώρησε, ο Γουίλ Τσέρι βρίσκεται εκτός ομάδας, ενώ ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι είναι τραυματίας στο γόνατο...

Διαβάστε επίσης

Βαλένθια-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-93 (Τελικό)

Βαλένθια-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-93 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βαλένθια, για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θα παλέψει για να κατακτήσει το διπλό! Live στις 22:00 στο gavros.gr/NS2.

Στο Top-5 των ριμπάουντερ ο Πρίντεζης!

Στο Top-5 των ριμπάουντερ ο Πρίντεζης!

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, που στο ματς με την Βαλένθια, ξεπέρασε τον Τουρκσάν σε ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση!