Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μικρός» απέκτησε θράσος και αρέσει… (video)

Ο «μικρός» απέκτησε θράσος και αρέσει… (video)
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 18:59

Να είναι καλά ο Κολόμ που τον εκνεύρισε… Ο Ισπανός γκαρντ της Βαλένθια τα βρήκε σκούρα με την άμυνα του Κόνιαρη πάνω του, καθώς από τους πρωταρχικούς στόχους ήταν να κόψουν οι «ερυθρόλευκοι» την δημιουργία του Κολόμ. Κάτι του είπε του Κόνιαρη, αυτός το «κράτησε», του είπαν και από τον πάγκο και να σου τα νεύρα, τα οποία όμως εξαφάνισαν την διστακτικότητα του Έλληνα γκαρντ. Γιατί, στην επίθεση, τον Κόνιαρη τον διέκρινε μία διστακτικότητα.

Έγινε πιο «επιθετικός» μπροστά και μάλιστα πήρε δύο τρίποντα, εκ των οποίων το ένα το... «αφιέρωσε» στον πάγκο της Βαλένθια και το άλλο στο κοινό που τον αποδοκίμαζε σε μία φάση πριν γελούσε που πήγε να καρφώσει (δεν παίζονταν παιχνίδι, είχαν σφυρίξει φάουλ οι διαιτητές) και το έχασε. Έβαλε το τρίποντο και έμεινε με σηκωμένο το χέρι όπου έδειχνε το «σήμα» του τριπόντου.

Ο Κόνιαρης ήταν κομβικός στο ματς και είχε μεστή παρουσία. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει καλύτερος και αν αποβάλει και αυτή την διστακτικότητα στην επίθεση, η οποία είναι λογική, μην τρελαθούμε, θα δείξει και θα δώσει ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε επίσης