Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλαξε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού

Άλλαξε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 18:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Αλλαγή δεν υπήρξε μόνο στον προπονητή αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς ο κάθε τεχνικός εμπιστεύεται τους συνεργάτες του και την «ομάδα» του. Έτσι λοιπόν, η αλλαγή στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στο πλευρό του, το τιμ που είχε στην Κίμκι με άμεσο συνεργάτη του τον Χρήστο Παππά, ο οποίος και αυτός είναι γνώστης των πραγμάτων στον Ολυμπιακό καθώς είχε δουλέψει στο πλευρό του και στην πρώτη θητεία του 55χρονου Έλληνα τεχνικού στο μεγάλο Λιμάνι.

Από κει και πέρα, μαζί του είναι ο Γιώργος Μποζίκας και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος.

Αντίθετα, μαζί με τον Κεστούτις Κεμζούρα, αποχώρησαν από τον Ολυμπιακού όλοι οι συνεργάτες που είχε ο Μπλατ και στη συνέχεια ο Λιθουανός τεχνικός, εκτός του Μιχάλη Καλαβρού, που ειδικεύεται στην ατομική βελτίωση των παικτών.

Διαβάστε επίσης

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού με προσωπική τους δήλωση για τον «καταδικασθέντα κοινό συκοφάντη» Γιαννακόπουλο υπερθεματίζουν πως η λάσπη δεν τους αγγίζει, δεν εκβιάζονται, δεν φοβούνται κανέναν, με αφορμή κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική φυλάδα του.