Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: Κανονικά με Άλμπα, δεν είναι ακόμα στο 100%

Μιλουτίνοφ: Κανονικά με Άλμπα, δεν είναι ακόμα στο 100%
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 19:06
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, την Τρίτη (13/01) για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Την πρώτη σε αυτή την διαβολοβδομάδα καθώς την Παρασκευή θα υποδεχθεί την έτερη γερμανική Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος πριν από την προπόνηση, ανέλυσε σε βίντεο στους παίκτες του την ομάδα του Ρενέσες, έδωσε το βάρος στην τακτική όπως ήταν αναμενόμενο, και ζήτησε δυο-τρεις βασικές αρχές του από τους παίκτες του. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αλλάζουν τα πάντα από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά σταδιακά.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έβγαλε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όλο το πρόγραμμα προπόνησης αν και δεν είναι 100% ακόμα καλά. Είναι εμφανές πως θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να επανέλθει σε πρότερο βαθμό κατάστασης.

Διαβάστε επίσης

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού με προσωπική τους δήλωση για τον «καταδικασθέντα κοινό συκοφάντη» Γιαννακόπουλο υπερθεματίζουν πως η λάσπη δεν τους αγγίζει, δεν εκβιάζονται, δεν φοβούνται κανέναν, με αφορμή κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική φυλάδα του.