Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίβα: «Σπουδαίο που θα παίξω απέναντι σε θρύλους όπως ο Σπανούλης»

Σίβα: «Σπουδαίο που θα παίξω απέναντι σε θρύλους όπως ο Σπανούλης»
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 22:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Πέιτον Σίβα, έχει χάσει αρκετά παιχνίδια φέτος για την Άλμπα, ωστόσο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στη Μακάμπι, όπου έοαιξε 13 λεπτά και είχε 4 πόντους, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Ο Αμερικανός γκαρντ της γερμανικής ομάδας, μίλησε στην Ευρωλίγκα λέγοντας αρχικά πως «έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι πίσω στην αγωνιστική δράση με τους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια ο Πέιτιν Σίβα είπε: «Την Κυριακή, στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, ήταν σπουδαίο που είδαμε την έντασή μας να μεγαλώνει έχοντας γεμάτο σχεδόν ρόστερ. Ελπίζω πως μπορούμε να κουβαλήσουμε αυτή τη στιγμή και στην Ευρωλίγκα, όπου κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για τη νίκη».

Για τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους παίκτες που είναι «θρύλοι» της Ευρωλίγκας, όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Θα είναι σπουδαίο να πάω να παίξω εκεί απέναντι σε αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού με προσωπική τους δήλωση για τον «καταδικασθέντα κοινό συκοφάντη» Γιαννακόπουλο υπερθεματίζουν πως η λάσπη δεν τους αγγίζει, δεν εκβιάζονται, δεν φοβούνται κανέναν, με αφορμή κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική φυλάδα του.