Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τιμάει με την Άλμπα τον top scorer Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός τιμάει με την Άλμπα τον top scorer Σπανούλη
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 20:23
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, την Τρίτη (13/01) στο ΣΕΦ θα έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν από το τζάμπολ του αγώνα θα βραβεύσει τον αρχηγό της Βασίλη Σπανούλη και «θρύλο» της Ευρωλίγκας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αισθάνθηκε την ανάγκη να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη ύστερα από το μοναδικό επίτευγμα του top scorer στην Ευρωλίγκα, το οποίο αποτέλεσε το κερασάκι στη τούρτα από μία σειρά σημαντικών ρεκόρ που κατέχει. Μην λησμονεί κανείς πως μιλάμε και για τον πρώτο σε ασίστ στην διοργάνωση αλλά και πρώτο σε αξιολόγηση, ενώ συνολικά κατέχει την πρωτιά σε 8 κατηγορίες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν θα βραβεύσει τον Σπανούλη για τα μοναδικά επιτεύγματά του και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τον χειροκροτήσει και να τον αποθεώσει για μια ακόμη φορά.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κουράζεται να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κουραστεί να τιμά τον εμβληματικό της αρχηγό!

Στην αναμέτρηση με στην Φενέρμπαχτσε (και πιο συγκεκριμένα με το ιστορικό τρίποντο της φωτο), ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία, αλλά και σε εκείνη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα (αφήνοντας πίσω του τον «ανενεργό», Χουάν Κάρλος Ναβάρο) και για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τον τιμήσει πριν την έναρξη της αυριανής (14/01, 21.00) αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να χειροκροτήσετε τον μεγάλο μας αρχηγό!".

Διαβάστε επίσης

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Ισχυρό μήνυμα Αγγελόπουλων στον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού με προσωπική τους δήλωση για τον «καταδικασθέντα κοινό συκοφάντη» Γιαννακόπουλο υπερθεματίζουν πως η λάσπη δεν τους αγγίζει, δεν εκβιάζονται, δεν φοβούνται κανέναν, με αφορμή κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική φυλάδα του.