Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρούμπιτ: Κάντο όπως στο Βερολίνο (video)

Ρούμπιτ: Κάντο όπως στο Βερολίνο (video)
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 23:57
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο Βερολίνο, ο Ρούμπιτ είχε παίξει σημαίνοντα ρόλο στο «διπλό» του Ολυμπιακού. Με θητεία στη Μπάμπεργκ και έχοντας αντιμετωπίσει τις γερμανικές ομάδες ουκ ολίγες φορές, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ γνωρίζει καλά τους αντιπάλους αυτούς και φαίνεται πως νιώθει πιο άνετα, όπως έχει συμβεί και με τον Βεζένκοφ όταν παίζει στην Ισπανία.

Ο Ρούμπιτ, στο πρώτο παιχνίδι με την Άλμπα σημείωσε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε 23:38 λεπτά είχε 16 πόντους με 5/10 δίποντα, 1/2 τρίποντο και 3/3 βολές. Είχε επίσης 8 ριμπάουντ, επίσης την καλύτερή του απόδοση και σε αυτόν τον τομέα, 1 ασίστ και 1 μπλοκ. Στο σύστημα αξιολόγησης δε, μάζεψε 21 μονάδες στο ranking.

Δεν τα είχε πάει άσχημα ούτε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάμπεργκ επιθετικά, παίζοντας εκεί και στο «5». Σε 14 λεπτά είχε 7 πόντους με 2/2 δίποντα, 3/4 βολές και 6 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός που δήλωσε ξανά πως νιώθει καλύτερα παίζοντας ως πάουερ φόργουορντ ενδέχεται να αποτελέσει «κλειδί» στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης

Η νέα εποχή είναι τώρα

Η νέα εποχή είναι τώρα

«Πρώτη» του Γιώργου Μπαρτζώκα, σήμερα το βράδυ, απέναντι στην Άλμπα και ο Ολυμπιακός μπαίνει σε νέο «μονοπάτι».