Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νέα εποχή είναι τώρα

Η νέα εποχή είναι τώρα
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 10:44

Απόψε το βράδυ, στις 21:00 (gavros.gr/NS1 HD) ο Ολυμπιακός κάνει ολικό restart. Όλα αρχίζουν από την αρχή. Αλλά με τρόπο πιο... περίπλοκο από ένα απλό… κουμπάκι. Όλα τα καλά, μένουν, συνεχίζονται, δουλεύονται και εξελίσσονται. Όλα τα κακά ξηλώνονται, πετάγονται από το παράθυρο και ανήκουν στο παρελθόν. Απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, restart κάνει ΟΛΟΣ ο μπασκετικός Ολυμπιακός και όχι μόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η έλευση του Έλληνα τεχνικού δίνει τον απαραίτητο «αέρα», για να πάρει ο Ολυμπιακός την ώθηση που χρειάζεται. Να φτάσει στη νίκη απόψε και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και την Παρασκευή. Δεν αρκεί, όμως. Πρέπει όλοι να δουλέψουν «στα κόκκινα» και να μην χαλαρώνουν!

Η προσπάθεια που χρειάζεται είναι, τώρα, ακόμη μεγαλύτερη. Ο κόουτς θα προσθέσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, εκείνα τα στοιχεία, τα οποία η ομάδα χρειάζεται, για να βελτιώσει την εικόνα της, όμως είναι στο χέρι των παικτών, τα στοιχεία αυτά να βγουν στο παρκέ και να μετατραπούν σε… πόντους. Απόψε το βράδυ, λοιπόν, επανεκκίνηση κάνει όλος ο οργανισμός του μπασκετικού Ολυμπιακού. Η ομάδα μπαίνει σε νέες ράγες και αρχίζει να χτίζει για το μέλλον, δίχως να παραμελεί το παρόν της.

Πρώτος στόχος, λοιπόν, είναι και απόψε η νίκη…

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η Άλμπα

Αυτή είναι η Άλμπα

Δείτε και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για την αποψινή αντίπαλο του Θρύλου, στην Ευρωλίγκα.