Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηρεμία, το μέλλον θέλει καθαρό μυαλό

Ηρεμία, το μέλλον θέλει καθαρό μυαλό
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 10:23

Το είπε μετά το ματς ο κόουτς Μπαρτζώκας και είναι η αλήθεια. Η κατάσταση στον μπασκετικό Ολυμπιακό χρειάζεται ηρεμία. Ψυχραιμία. Καθαρό μυαλό. Μία σεζόν με «κοιλιά», με προβλήματα, με λάθη, με αστοχίες, με, με, με… Μπορεί να συμβεί σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες ομάδες. Με ηρεμία, όμως, όλα μπορούν να διορθωθούν και να γίνουν ξανά όπως πρέπει. Διάθεση, αν μη τι άλλο, υπάρχει. Φάνηκε ξεκάθαρα και με την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και με την πρόθεση των Προέδρων να ενισχύσουν την ομάδα, με βάση της επιταγές του προπονητή.

Η ήττα από την Άλμπα ήταν, σίγουρα ένα σοκ. Για όλους. Και ο κόουτς φανταζόταν αλλιώς την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας. Η οποία ομάδα, όμως, έχει από την αρχή της περιόδου, δεδομένα προβλήματα και θέματα, τα οποία πρέπει να λυθούν. Και θα λυθούν. Αρκεί να υπάρχει ηρεμία και να μην επιτρέψει, η ίδια η ομάδα, σε αυτή την ηρεμία, να χαθεί ολοκληρωτικά.

Το «αύριο» μετράει και για αυτό ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να δουλεύει και να χτίζει. Θα πάρει τους παίκτες που πρέπει, θα δουλέψει όπως ξέρει και έχει κάνει και στο -πολύ πρόσφατο παρελθόν- και θα συνεχίσει να αναζητά, νέες κορυφές!

Διαβάστε επίσης