Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναζητώντας τον εαυτό του

Αναζητώντας τον εαυτό του
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 10:04

Δίχως να σκέφτεται «τι και πως» και να περιμένει να βγάλει… κομπιουτεράκια, ο Ολυμπιακός οφείλει πέρα και πάνω από όλα να μπει σήμερα στο παρκέ του ΣΕΦ και να νικήσει την Μπάγερν. Όχι μόνο για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην 8άδα της Ευρωλίγκας, που του αναλογούν. Αλλά για να αρχίσει να στρώνει, ματς με το ματς, νίκη με τη νίκη, τον δρόμο για την επόμενη ημέρα του.

Μία ημέρα, στην οποία για να μπει ο Θρύλος, αναζητά τον… χαμένο του εαυτό. Με νέα ώθηση, με νέα δίψα, με πάθος, με θέληση. Με τον κόσμο πάντοτε στο πλευρό του και νέο «κεφάλι» στον πάγκο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπόνηση με την προπόνηση, θα περνά ολοένα και περισσότερο αυτά τα οποία θέλει, με αποτέλεσμα η ομάδα να δένει, να ενισχύεται, να δυναμώνει.

Ας είναι η αποψινή αυτή «μάχη», με την Μπάγερν, στο ΣΕΦ (20:30, gavros.gr / NS1HD) η αρχή, για μία νέα ημέρα, την οποία θα βλέπουμε στο μέλλον, συνέχεια!

Διαβάστε επίσης

Οι διαιτητές του ματς με την Μπάγερν

Οι διαιτητές του ματς με την Μπάγερν

Οι Μπόρις Ρίζικ, Εμίν Μογκούλκοτς και Έντουαρντ Ουντιάνσκι ορίστηκαν να διευθύνουν την αυριανή κομβική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στους Βαυαρούς.