Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί που έχεις πάρει ΑΝΑΒΟΛΕΣ εσύ…

Εκεί που έχεις πάρει ΑΝΑΒΟΛΕΣ εσύ…
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 18:09

Οι δικαστικές κλητεύσεις φαίνεται πως είναι από τις… αγαπημένες συνήθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς όπως βλέπουμε έχει μαζέψει αρκετές και το πρόγραμμα είναι «φουλ» από δικαστήρια στα οποία καλείται να δώσει το παρών, μόνο που δεν αναλαμβάνει και τις συνέπειες των πράξεών του, τόσο ο ίδιος όσο και η ομήγυρή του- καθώς πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Όσο μη συνεπής είναι στα Final 4, άλλο τόσο συνεπής είναι στις αναβολές στις δίκες του.

Ακόμα μία λοιπόν… Ακόμα μία δίκη, ακόμα μία αναβολή. Υπ΄αριθμόν 6 σε αυτή την υπόθεση. Φαίνεται έχει γίνει η αγαπημένη του συνήθεια.

Αυτή τη φορά, κλήθηκε να δικαστεί ως κατηγορούμενος και πάλι για τα όσα είχε κάνει στον 3ο τελικό της σεζόν 2013-14, στις 29 Μαΐου, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Πολλοί θα θυμάστε πως είχε προσπαθήσει να αποτρέψει με ύβρεις και απειλές για τις οποίες κατηγορείται την είσοδο στους αδελφούς Αγγελόπουλους, κάνοντας λόγο για τον αριθμό των διαπιστεύσεων στον πάγκο. Μιλάμε για έναν άτυπο κανονισμό των ανθρώπων που έχουν δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο.

Οι μπράβοι του Γιαννακόπουλου και ο ίδιος, είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στη φυσούνα, ενώ επιχείρησαν να επιτεθούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά το τέλος του αγώνα οι ίδιοι άνθρωποι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, επιτέθηκαν στον διαιτητή Χρυσόστομο Σχινά.

Είχαμε νέο δικαστήριο λοιπόν και γι αυτή την υπόθεση και φυσικά πήρε αναβολή και αυτό. Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και ο Χρυσόστομος Σχινάς που έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση ήταν το πρωί της Πέμπτης (17/01) στην Ευελπίδων, όχι όμως και ο κατηγορούμενος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η υπόθεση πήρε αναβολή για έκτη φορά, γιατί ο έτερος κατηγορούμενος Ιωάννης Λελεδάκης (άνθρωπος της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παντού βρίσκεται συνεχώς από πίσω του) άλλαξε δικηγόρο και η νεοεμφανιζόμενη στην υπόθεση νομικός, ζήτησε αναβολή λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη της.
Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου 2020.

Διαβάστε επίσης