Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φασούλας: «Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνους που θέλουν να πάμε το μπάσκετ ξανά μπροστά»

Φασούλας: «Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνους που θέλουν να πάμε το μπάσκετ ξανά μπροστά»
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 18:26

Αποκαλυπτικός ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτας της ΕΣΚΑΝΑ.

Η «αράχνη» των ελληνικών παρκέ είπε πως το μπάσκετ της χώρας μας χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πρόθεσή του να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, ενόψει και των εκλογών στην ΕΟΚ το 2020.

Η ομιλία του Παναγιώτη Φασούλα:

«Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης κι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, χωρίς να αποκλείονται ούτε οι μεν ούτε οι δε, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ταλέντων και θα ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή των επιτυχιών.

Το νέο αυτό ξεκίνημα μπορεί να έρθει μόνο συλλογικά και μόνο αν σταματήσουμε να έχουμε προσωπικές, σωματειακές και πολιτικές αντιδικίες. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει το 2020 θα ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, με όλους αυτούς που θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά και να επανασυνδέσουμε τη διοίκηση του μπάσκετ με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Εξετάζει την αγορά ο Μπαρτζώκας!

Εξετάζει την αγορά ο Μπαρτζώκας!

Η «διαβολοβδομάδα» πέρασε και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κοιτάνε με μεγαλύτερη άνεση την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ.