Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα έχει το πρώτο δείγμα και προχωρά

Τώρα έχει το πρώτο δείγμα και προχωρά
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 09:55

Δύο παιχνίδια πέρασαν, ήδη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού. Στη δεύτερη θητεία του, στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεπεράσει ήδη τη μία εβδομάδα προπονήσεων και αγώνων και είναι ασφαλές να τονίσουμε ότι γνωρίζει ήδη, καλά, το τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται η ομάδα του.

Ο Μπαρτζώκας είναι εδώ για να καταφέρει να δουλέψει το υπάρχον υλικό και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορέσει, από την εφετινή περίοδο. Παράλληλα, δουλεύει και για το μέλλον, ώστε να μπορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2020-21, να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό όπως τον ονειρεύονται οι ιδιοκτήτες του, ο ίδιος, αλλά πάνω από όλα, ο κόσμος της ομάδας!

Υπό αυτές τις σκέψεις, λοιπόν, ο Μπαρτζώκας και οι πρόεδροι κινούνται μαζί, για να αποκτήσει η ομάδα τους παίκτες που χρειάζεται, ώστε να ενισχυθεί και να βελτιωθεί. Η αναζήτηση αφορά στα γκαρντ και τους ψηλούς, εκεί όπου ο Ολυμπιακός χρειάζεται τόνωση, για να ανεβάσει το επίπεδό του.

Θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις και όπως όλα δείχνουν, εντός της εβδομάδας. Ο Μπαρτζώκας δουλεύει ήδη εντατικά με τον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί τα νέα του «όπλα» το συντομότερο, ώστε να μπορέσει να δουλέψει και μαζί τους.

Διαβάστε επίσης