Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες δυνάμεις»

«Ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες δυνάμεις»
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 23:31

Την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (23/1, 19:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Χουάν Πλάθα, ο οποίος τόνισε ότι από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνίζονται σε άλλη διοργάνωση θα είναι πιο ξεκούραστοι από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Ίσως και ο Ολυμπιακός να είναι κουρασμένος μετά την «διπλή εβδομάδα» της Ευρωλίγκα. Όμως πρέπει να καταλάβετε ότι ο αντίπαλος παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα και έχει διαφορετική ομάδα για την δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Έτσι έχουν δύο ομάδες και ο αντίπαλος πρέπει να έχει περισσότερες δυνάμεις και ενέργεια. Αλλά δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε και να ψάχνουμε δικαιολογίες.

Πρέπει απλά να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να παρουσιάσουμε στο παρκέ και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Εάν κατορθώσουμε να το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε πιθανότητες. Για παράδειγμα, δείτε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε. Ή με την Μπασκόνια, την οποία νικήσαμε, ή με τη Βαλένθια, όπου παλέψαμε μέχρι το τέλος. Σχεδιάζουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης