Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη που αλλάζει την εικόνα! (photo)

Νίκη που αλλάζει την εικόνα! (photo)
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 10:08

Ακόμη ένα σημαντικό, όσο και δύσκολο ματς έχει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, στην Ευρωλίγκα! Απέναντι του η Ζενίτ, μία ομάδα η οποία μπορεί να μην κουβαλάει την εμπειρία και το βαρύ όνομα άλλων ομάδων, στη διοργάνωση, η οποία όμως είναι ικανή για τη ζημιά, όπως γνώρισε ο Ολυμπιακός. Στις 19:00, το ματς στη Ρωσία αποκτά, επίσης, όπως και άλλα τα οποία έχει δώσει και θα δώσει ο Θρύλος, χαρακτήρα τελικού.

Με νίκη ο Ολυμπιακός διατηρεί ζεστή την προοπτική για την οκτάδα της Ευρωλίγκας και συνεχίζει την προσπάθειά του, για να περάσει στα πλέι οφ και να ψάξει, μετά, το καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία ήδη βγάζει σημάδια βελτίωσης, στο παρκέ, έχει δείξει ότι μπορεί. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Με μαέστρους Σπανούλη-Ρότσεστι και αιχμή του δόρατος Μιλουτίνοφ-Πρίντεζη, ο Θρύλος θέλει σήμερα στη Ρωσία να κάνει αυτό που ξέρει καλά!

Νίκη, λοιπόν, για να αλλάξει τις ισορροπίες στη βαθμολογία και να ρίξει… γερό χαρτί για την οκτάδα!

Διαβάστε επίσης

Ζενίτ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-87 (Τελικό)

Ζενίτ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-87 (Τελικό)

Τη νίκη για να ελπίζει στην είσοδο στην οκτάδα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζενίτ στην Ρωσία για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στις 19:00 στο gavros.gr/NS2.

Ένα ακόμα επίτευγμα για τον αρχηγό!

Ένα ακόμα επίτευγμα για τον αρχηγό!

Στο ματς του Ολυμπιακού με την Ζενίτ στη Ρωσία, ο Βασίλης Σπανούλης «έπιασε» τις 250 παρουσίες στο αρχικό σχήμα, στην Ευρωλίγκα και έγινε ο δεύτερος στην ιστορία, που το κατάφερε…