Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χάσαμε έναν φίλο, άοκνο εργάτη του Ολυμπιακού»

«Χάσαμε έναν φίλο, άοκνο εργάτη του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 18:19

Σε ηλικία 56 ετών, ο βοηθός μάνατζερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Αντώνης Νταής, έφυγε από τη ζωή, στον ύπνο του, λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «έφυγε» ένας άοκνος εργάτης της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αδόκητος θάνατος του Αντώνη Νταή, σε ηλικία 56 ετών, βύθισε στη θλίψη, τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς. Χάσαμε έναν φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, άοκνο εργάτη του Ολυμπιακού επί τρεις δεκαετίες, με ακέραιο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε συνεργαστεί με τον Αντώνη Νταή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Ο Ολυμπιακός υπήρξε η οικογένειά του, η μεγαλύτερη αγάπη του και του αφιέρωσε τη ζωή του. Του άρεσε να μένει πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και να προσφέρει όπου χρειαζόταν κάθε φορά, ως βοηθός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος.

Ως Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε μας Αντώνη».

Διαβάστε επίσης

Στην Ιαπωνία ο Τζαμέλ Μακλίν (photo)

Στην Ιαπωνία ο Τζαμέλ Μακλίν (photo)

Ο Αμερικανός πρώην σέντερ του Ολυμπιακού αλλάζει ήπειρο και θα φορέσει φανέλα 2ης διαφορετικής ομάδας για την τρέχουσα σεζόν, μετά την Ιταλία και τη Σάσσαρι.