Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης: Διάλεξε την «ομάδα του» της 10ετίας (photo)

Πρίντεζης: Διάλεξε την «ομάδα του» της 10ετίας (photo)
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 17:59

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία από την Ευρωλίγκα για την ομάδα της 10ετίας (θα επιλεγούν 10 από τους 50 υποψήφιους), ο Γιώργος Πρίντεζης- ο οποίος όχι μόνο βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους αλλά είναι ήδη στην 5άδα των ψήφων- επέλεξε την δική του ομάδα.

Διάλεξε δέκα παίκτες που γι αυτόν ξεχώρισαν στην 10ετία που πέρασε και όπως μπορείτε να δείτε το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι έντονο.

Σπανούλης και Παπανικολάου είναι μέσα στις επιλογές του από τους συμπαίκτες του, ενώ δεν λείπουν και πρώην με τους οποίους κατέκτησε την Ευρωλίγκα, όπως ο Χάινς και ο Άντιτς.

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωλίγκα ξεφτίλισε το… σύστημα και την Α1!

Η Ευρωλίγκα ξεφτίλισε το… σύστημα και την Α1!

Πόσο εύκολα μια απλή ψηφοφορία μπορεί να ξεφτιλίσει (πάλι, πάλι και πάλι) το σύστημα στην Ελλάδα; Μία απλή ανάρτηση στην σελίδα της Ευρωλίγκας με τους υποψήφιους για την ομάδα της 10ετίας. Σε αυτούς που άφησαν έντονα το στίγμα τους και κυριάρχησαν. Κατέκτησαν Ευρωλίγκες! Αλλά στην Ελλάδα...

Μπασκόνια: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό

Μπασκόνια: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό

Η Ανδόρα κατάφερε και έφυγε με το «διπλό» με 77-73 από τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» και έστειλε στην 10η θέση της ισπανικής λίγκας την ομάδα της Βιτόρια.