Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόνιαρης: «Πρέπει 1000% να κερδίσουμε, ήδη βοηθάει ο Έλις»

Κόνιαρης: «Πρέπει 1000% να κερδίσουμε, ήδη βοηθάει ο Έλις»
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 13:36
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για το παιχνίδι της Πέμπτης (30/01) με την Μπασκόνια μίλησε ο Αντώνης Κόνιαρης, πριν την προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά: «Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα θα δώσει το παραπάνω από το 100%. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει 1000% να το κερδίσουμε».

Για τις ελλείψεις στα γκαρντ της Μπασκόνια είπε: «Η πίεση στα γκαρντ, επειδή λείπουν πλέι μέικερ από την Μπασκόνια, θα παίξει περισσότερο ρόλο, αυτό ελπίζουμε να βάλουμε και εμείς. Ξέρουμε τα 2άρια τους και θα πρέπει να τα πιέσουμε».

Για τον Σπανούλη και την αντίδραση που έσκισε τη φανέλα από τα νεύρα του, είπε: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Ο Βασίλης είναι αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο να δώσουμε το 100% και να δώσουμε βάση στο πλάνο του προπονητή».

Για τη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα: «Ο κόουτς έχει συγκεκριμένο πλάνο. Όποιος μπορεί να το ακολουθήσει θα είναι μέσα και θα κερδίσει η ομάδα».

Για τον Οκτάβιους Έλις: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Έλις, ήδη βοηθάει πολύ στις προπονήσεις, πιστεύω θα βοηθήσει και στο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν ένα ψηλό σαν τον Έλις και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας».

Διαβάστε επίσης